Programma

Bezoekers aan Roze Zaterdag 2023 krijgen een gevarieerd programma op zaterdag 17 juni in Goes. Naast een bruisend evenementenprogramma met live optredens, een parade en diverse afterparty's is er ook een oecumenische kerkdienst, een informatiemarkt, kids entertainment, kunst expositie, senioren activiteit, sport- en educatie programma.

podium

Pinkpodium
Op de Grote Markt staat een groot podium waar de gehele dag een verscheidenheid aan artiesten zal optreden. Wordt het onze lokale trots Racoon , of Emma Heesters of...?

foodtruck

Foodtruck Festival de Veste ‘pink edition’
In het stadspark de Veste vormt zich een hip en knus lint van muziek, kunst, theater, shoppen en heerlijk eten en drinken. Aan en op het water vermaken jong en oud zich met een afwisselend programma. Bezoekers laten zich culinair verrassen door de coole foodtrucks, daarnaast zijn er workshops en een Pop Up Lifestylemarkt met verrassend aanbod. Speciaal voor Roze Zaterdag in pink style !

Katoen Goes

Info & Gezondheid markt
Gedurende de hele dag vindt er een infomarkt plaats op het Bleekveld en Kolveniershof voor de bibliotheek  en hotel Katoen, en nabij het GGD. Verschillende organisaties zullen daar laten zien waar zij voor staan met betrekking tot diversiteit en het omgaan met intolerantie.
Voor de kids is er een speciale kidsarea met vermaak en educatie.
deelnemen met uw organisatie aan de infomarkt? mail info@goesmarketing.nl 

stadshaven

Officiële opening
Roze Zaterdag 2023 wordt feestelijk afgetrapt met een muzikaal ontvangst in de stadshaven met de drijvende diva in pinkstyle! Een luxe jacht vol met roze ballonnen vaart de historische stadshaven in met aan boord het bestuur van Roze Zaterdag en een aantal bekende Nederlanders. Zij worden ontvangen en welkom geheten door burgemeester Margo Mulder waarna een parade trekt langs de diverse themapleinen in Goes.