Programma

Bezoekers aan Roze Zaterdag 2023 krijgen een gevarieerd programma op zaterdag 17 juni in Goes. Naast een bruisend evenementenprogramma met live optredens, een parade en diverse party's is er ook een oecumenische kerkdienst, een informatiemarkt, kids entertainment, kunst expositie, senioren activiteit, sport- en educatie programma.

podium

Pinkpodium
Op de Grote Markt staat een groot podium waar de gehele dag een verscheidenheid aan artiesten zal optreden waaronder Gerard Joling, Natasja Poels met haar Hele Fischer Tribute en meidengroep 'These Girls are Loud'

foodtruck

Foodtruck Festival de Veste ‘pink edition’
In het stadspark de Veste vormt zich een hip en knus lint van muziek, kunst, theater, shoppen en heerlijk eten en drinken. Aan en op het water vermaken jong en oud zich met een afwisselend programma. Bezoekers laten zich culinair verrassen door de coole foodtrucks, daarnaast zijn er workshops en een Pop Up Lifestylemarkt met verrassend aanbod. Voor de kids is er een speciale kidsarea met vermaak en educatie. Speciaal voor Roze Zaterdag in pink style !

eva

Info & Gezondheid markt
Gedurende de hele dag vindt er een infomarkt plaats op het Kolveniershof en Bleekveld nabij de bibliotheek en het GGD. Verschillende organisaties zullen daar laten zien waar zij voor staan met betrekking tot diversiteit en het omgaan met intolerantie.
deelnemen met uw organisatie aan de infomarkt? mail info@goesmarketing.nl 

drijvende diva

Officiële opening
Roze Zaterdag 2023 wordt feestelijk afgetrapt met een muzikaal ontvangst in de stadshaven met de drijvende diva waarna een parade trekt langs de diverse themapleinen in Goes.