Party's

Er zijn tijdens Roze Zaterdag diverse party's die het bezoeken waard zijn, zoals een danceparty met bekende dj's in de Grote Kerk.

TgiF

Thank gay it's Saturday
Deze party staat voor een sublieme mix van food, drinks & dance. In de Grote kerk, wordt er een stijlvol decor gecreëerd. Hoge kwaliteit wordt doorgetrokken in alle facetten, top chef-koks voor de catering, perfecte geluidssysteem en prestigieuze Champagne merken tot aan top DJ’s uit de (internationale-)dance scene. Speciaal voor Roze Zaterdag doopt de organisatie van deze party hun naam eenmalig om tot 'Thank gay it's Saturday' en kan er op zaterdag gefeest worden in de kerk. line-up: volgt 12.00-24.00 uur - Grote Kerk

Club Boca Goes

De nieuwe stylish nachtclub van Goes komt met een spectaculaire party tijdens Roze Zaterdag. DJ's , vip area, de beste champagne en decoratie maken deze party tot een belevenis met een roze tintje.
Binnenkort meer info 
http://clubboca.nl/ 

Fijn

Fijn, is het beste deep house & techno feest van Zeeland en omstreken, en zal met een speciale Pink edition aanwezig zijn op Roze Zaterdag. Tickets voor deze party op zaterdag 17 juni 2023 binnenkort verkrijgbaar via https://fijnevents.nl/ 

Lima beach Goes

Ook zijn er dit weekend plannen voor een party bij Lima Beach, een pop-up beachbar met strandje in het Goese havengebied. 

podium 't Beest

Concert van Sem Jansen in Podium 't Beest
Januari 2022 is het nieuwe album “Uncle Sem” uit. Op dit album vertelt Sem, samen met zijn vroegere zelf, het hele verhaal van zijn transitie van vrouw naar man en van zangeres naar zanger.