gay koppel wint droomhuwelijk

Op 17 juni 2023 zal voor het eerst in Zeeland een Roze Zaterdag georganiseerd worden. De organisatie van Roze Zaterdag geeft een droomceremonie weg aan Niels en Marc, een gaykoppel uit Arnhem.

koppel

Het droomhuwelijk wordt gesloten door zelfstandig en beëdigd trouwambtenaar Bianca Noomen-Holsteijn van ‘Trouw ik Jullie’ en zal plaatsvinden in restaurant ‘de Brass’ in Goes. Afgelopen Maart is bekend gemaakt dat het koppel uit Arnhem getrouwd zal worden op 17 juni. Koppels die in aanmerking wilden komen voor deze compleet verzorgde ceremonie, dienden een mail voorzien van hun verhaal in te sturen. Uit tientallen inzendingen werd dit droomkoppel gekozen.

Babs
Bianca Noomen-Holsteijn staat bekend om haar unieke huwelijksvoltrekkingen in Nederland en op Ibiza. Voor deze BABS is het vieren van de liefde tijdens een trouwdag het allerbelangrijkste. Geaardheid, sekse of religie doen er voor haar niet toe, Bianca is er namelijk voor iedereen. Ook is Roze Zaterdag er voor iedereen, wat je ook denkt, gelooft, je seksuele voorkeur of leeftijd is, iedereen is deze dag welkom in Goes!