Mijn naam is Marloes van Trigt (24) en woon heerlijk in hartje Goes, op tien meter van de oude haven. Ik werk met veel plezier bij Pi-Spello, een praktijk voor dyslexieonderzoek en –behandeling. Vanaf 2016 kunnen kinderen er ook terecht voor overige psychologische problemen.

Ik zie mezelf als een echte Goesenaar. Ik ben er geboren en heb er op de Kohnstammschool en het Ostrea Lyceum gezeten. Daarna ben ik naar Leiden verhuisd waar ik een leuke tijd had. Nadat ik afstudeerde als orthopedagoog, wilde ik graag terug naar Goes. De stad heeft sfeer, ik ken er veel mensen en je kunt er van alles doen op sportief en cultureel gebied. Ook zijn er vaak speciale evenementen zoals Vriendinnendag, Muzikade, GoesC en Kinderstad. Omdat ik snel een baan kreeg, kon ik gelukkig terug naar Goes.

In het mooie, oude centrum kun je heel goed winkelen en zijn er veel leuke restaurants en cafeetjes. Er zijn niet alleen winkels van bekende ketens, maar ook fijne boetiekjes met persoonlijke aandacht. Het is een stad waar je je veilig voelt en waar alles heel persoonlijk is.

Áls ik Goes ooit zou verlaten, dan zou ik onder meer Kinderstad missen. Dat is het leukste evenement voor kinderen en uniek in Nederland. Ik was zelfs trots de eerste kinderburgemeester! Ook zou ik de gemoedelijkheid missen en het prachtige haventje, waar de brug nog met de hand wordt opengezet. Goes is een stad waar veel mensen actief zijn om het te maken tot een gezellige, veelzijdige stad. Waar geluisterd wordt naar de inwoners en waar veel nieuwe evenementen worden bedacht om Goes te laten leven.

Wonen