Local Hero 2018

Wij introduceren dit jaar een nieuw fenomeen in Goes: de Winkelheld en Horecaheld van 2018!

Er staan in de Goese binnenstad heel veel mensen klaar om het gasten en klanten naar de zin te maken. Samen met de bezoekers van al die verschillende bedrijven gaat het Ondernemersplatform op zoek naar medewerkers, bedrijfsleiders of ondernemers die eruit springen.

Het wordt een verkiezing waar iedereen aan mee kan doen. Vind je dat je ergens ontzettend vriendelijk ontvangen wordt, door iemand die altijd nét een stapje harder voor je zet? Voel je je bijzonder omdat je naam nog bekend is bij die aardige meneer of mevrouw die je altijd helpt? Dan is dat misschien wel een echte Winkelheld of een Horecaheld. Zo zijn er allerlei voorbeelden te bedenken van mensen die in de stad keihard hun best doen om bezoekers een speciaal gevoel te geven. 
Wij zijn op zoek naar hun namen, voor de Winkelhelden en Horecahelden verkiezing.

 

Doe eens wat terug voor je held

Wanneer iemand je echt in de watten legt, oprecht veel tijd voor je neemt, of bijvoorbeeld nooit te beroerd is om nóg eens iets uit te leggen; dan kun je hem of haar nu omgekeerd ook eens een groot plezier doen. Stuur een mail naar localhero@echtgoes.nl en vertel waarom je deze persoon een held vindt. De uiteindelijke winnaars kunnen niet alleen rekenen op een trofee, eeuwige roem en een hoop waardering, maar ook op heel wat media-aandacht. En dat gaat hun werk alleen maar nog leuker maken.

Uit de inzendingen wordt een aantal kandidaten gekozen en die mensen krijgen de nodige redactionele aandacht zodat iedereen nader kennis met hen kan maken. Op die overgebleven genomineerden kan in het begin van het voorjaar gestemd worden en zo komen we tot de Goese Horecaheld 2018 en Goese Winkelheld 2018. Maar voor het zo ver is moeten we natuurlijk eerst weten wie die titels verdienen. Stuur je suggestie t/m 31 maart in en doe zo eens iets terug voor je persoonlijke winkel- of horecaheld.