Solliciteer naar Kinderburgemeester

Op zaterdag 22 augustus 2020 is alweer de 18e Kinderburgemeester van Goes geïnstalleerd. De kinderburgemeester werd gekozen door de Goese bevolking. Op 4 september is de installatie van het nieuwe kindercollege 2021-2022. De verkiezing en installatie van de Kinderburgemeester van Goes (en zijn of haar wethouders) is in 2020 anders gelopen i.v.m. de maatregelen rondom het corona-virus en het afgelasten van Goes Kinderstad 2020. Je wordt wel van harte uitgenodigd om te solliciteren, want ook in een tijd als deze, tellen kinderstemmen mee in Goes! Via deze site houden we je op de hoogte.

Het huidige kindercollege 2020-2021 bestaat uit Maaike de Wit (kinderburgemeester), Daimi Huibregtse en Nine van Schaik (wethouders).

Alle kinderen uit de groepen 6 & 7 van de basisscholen uit de Gemeente Goes kunnen zich vanaf maart 2022 verkiesbaar stellen. Daarvoor dienen zij vóór 27 april 2022 het sollicitatieformulier in te sturen naar goeskinderstad@gmail.com 

Het sollicitatieformulier kun je hier downloaden

De brieven t.b.v. sollicitatie worden tevens uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente Goes.

Wij willen u graag verzoeken om het sollicitatieformulier te mailen naar goeskinderstad@gmail.com i.p.v met de post te versturen. Dit vanwege de risico's wat betreft het corona virus.