Solliciteer naar Kinderburgemeester

Op zaterdag 4 september 2021 is alweer de 19de Kinderburgemeester van Goes geïnstalleerd. De kinderburgemeester werd gekozen door de Goese bevolking. Op 3 september is de installatie van het nieuwe kindercollege 2022-2023. Je wordt wel van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Het huidige kindercollege 2021-2022 is ook in deze tijden nog actief met erg leuke dingen, uiteraard corona-proof. Zo worden ze gevraagd voor o.a. openingen, uitreiking van de jeugdlintjes en de intocht van Sinterklaas in Goes bijwonen. We gaan er van uit dat straks nog veel meer mogelijk is. Maaike de Wit (kinderburgemeester), Daimi Huibregtse (kinderwethouder) en Nine van Schaik (kinderwethouder) kunnen het hun opvolgers in ieder geval van harte aanbevelen en... ze leren er erg veel van!

Alle kinderen uit de groepen 6 & 7 van de basisscholen uit de Gemeente Goes kunnen zich vanaf maart 2022 verkiesbaar stellen. Daarvoor dienen zij vóór 22 april 2022 het sollicitatieformulier in te sturen naar goeskinderstad@gmail.com 

Het sollicitatieformulier kun je hier downloaden

De brieven t.b.v. sollicitatie worden tevens uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente Goes.