Solliciteer naar Kinderburgemeester

Op zaterdag 17 augustus 2019 is alweer de 18de Kinderburgemeester van Goes geïnstalleerd. De kinderburgemeester werd gekozen door de Goese bevolking.

De verkiezing en installatie van de Kinderburgemeester van Goes (en zijn of haar wethouders) zal in 2020 anders lopen i.v.m. de maatregelen rondom het corona-virus en het afgelasten van Goes Kinderstad 2020. Je wordt wel van harte uitgenodigd om te solliciteren, want ook in een tijd als deze, tellen kinderstemmen mee in Goes! Via deze site houden we je op de hoogte.

Het huidige kindercollege 2019-2020 bestaat uit Julia Bobeldijk (kinderburgemeester), Xandro Pieper (kinder wethouder) en Femke van der Veer (kinder wethouder).

Alle kinderen uit de groepen 6 & 7 van de basisscholen uit de Gemeente Goes kunnen zich vanaf maart 2019 verkiesbaar stellen. Daarvoor dienen zij vóór 1 mei 2020 het sollicitatieformulier in te sturen naar goeskinderstad@gmail.com 

Het sollicitatieformulier kun je hier downloaden

De brieven t.b.v. sollicitatie worden tevens uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente Goes.

Wij willen u graag verzoeken om het sollicitatieformulier te mailen naar goeskinderstad@gmail.com i.p.v met de post te versturen. Dit vanwege de risico's wat betreft het Corona Virus.