Wonen

Johnny Lodders (30) is zelfstandig grafisch vormgever. Na jaren van heen en weer reizen, hakte hij deze zomer de knoop door en verhuisde hij naar Goes.

Johnny vertelt: “Ik ben in Goes terecht gekomen via Sofyan Azzagari, die ik heb leren kennen in de evenementen branche. Dit groeide uit tot een goede vriendschap. Al snel was ik vaak in Goes te vinden en bouwde ik hier een leuke, hechte vriendengroep op. Na zo’n 3 tot 4 jaar lang, elke week, meerdere keren naar Goes te rijden, heb ik dit jaar besloten om hier te komen wonen.”

Gezellige terrassen
“Behalve mijn hechte vriendengroep, vind ik de sfeer in de stad erg fijn. Er wonen leuke mensen in Goes en  de stad heeft een gezellig centrum. Als ik een bijzondere plek moet noemen, noem ik er graag twee! Ik hou gewoon van gezelligheid en een drankje, dus het terras (voornamelijk bij 32 ) en Lima Beach zijn twee belangrijke, bijzondere plekken voor me. Hier heb ik veel mensen leren kennen en tegelijk ook zakelijk iets opgebouwd, mede door Sofyan Azzagari en Robert Waverijn. Zij hebben hierin een grote rol gehad voor mij.”

Leuke dagen en evenementen
“Mijn mening is dat Goes heel goed kijkt naar de behoeftes en wensen van haar inwoners. Zo organiseert de gemeente leuke dagen en evenementen, heb ik gemerkt. Iets wat voor mij persoonlijk ook zakelijk mogelijkheden biedt. Momenteel mag ik op grafisch gebied wat opdrachten doen voor de gemeente; iets wat ik erg waardeer. Ik zie dat de gemeente er echt energie in steekt om het leven voor haar inwoners zo prettig mogelijk te maken. Ze gaan duidelijk mee in de tijd en kijken vooruit.” Lees meer op www.johnnylodders.nl.