Handelsgeest en bereikbaarheid typeren dynamisch Goes


Goes is met een gevarieerde en stabiele economie het economisch knooppunt van Zeeland. De centrale ligging maakt Goes een geliefde vestigingsplaats waar bedrijven uitvalsbasis hebben tot groot afzetgebied en goed bereikbaar zijn. Er zijn hoogwaardige bedrijventerreinen, ook met zichtlocatie langs de A58.

Met directe ligging aan de A58 haak je aan op snelwegen richting Randstad, West-Brabant, Antwerpen en Gent. Daarnaast is het Zeeuwse achterland prima bereikbaar. Met een nieuwe aansluiting op de A58 vanaf 2017 wordt vestiging op ‘De Poel' nóg aantrekkelijker. Goes heeft een bijzonder aangenaam woonklimaat en veel kwalitatief hoogwaardige voorzieningen. In verhouding tot het aantal inwoners heeft Goes niet alleen het grootste winkelaanbod, maar ook de meeste banen van alle Zeeuwse gemeenten.

Het ondernemingsklimaat in Goes is uitstekend. Ondernemersbelangen worden door verschillendeorganisaties behartigd. De gemeente Goes ondersteunt waar het kan om succesvol te kunnen ondernemen. Ondernemers die vragen hebben over het gemeentelijk economisch beleid of belangstelling hebben voor een kavel op De Poel II kunnen terecht bij de afdeling Omgeving en Economie, Cock van den Wijngaard tel. (0113) 249 617,  c.vanden.wijngaard@goes.nl of bij Albert Boonman, tel (0113) 249 736, a.boonman@goes.nl 

Voor interesse over ondernemen in de binnenstad www.startjewinkelingoes.nl