shoppingroute

Van de 50 bekendste luxe damesmodemerken zijn er zeker 35 te vinden in Goese modezaken. Dit is veel meer dan in de steden om ons heen. Steeds meer shopliefhebbers, modekenners en -ondernemers vinden hun weg dan ook naar het mooie Goes.

Goes het winkelhart van Zeeland

Het hele jaar door zijn er leuke evenementen. Van culinair en kids tot cultuur. Onze reputatie als Modestad wordt in september bevestigd door het rode-loper event Goes Couture. In het laatste weekend van september vinden er diverse activiteiten plaats in het kader van Goes Modestad. Bezoekers kunnen dan genieten van diverse gratis te bezoeken modeshows, workshops en activiteiten.

In Goes kun je prettig shoppen omdat de stad compact is en tóch heel veel winkels heeft. Goes telt opvalend veel creatieve ondernemers die - of het nu om mode, accessoires of heerlijk eten en drinken gaat- met liefde hun producten kiezen, maken en presenteren. Zodat wij iets bijzonders kunnen beleven. Een aantal van deze leukste winkel- & culinaire adresjes die je niet mag missen vind je gebundeld in de shoppingroute

plattegrond