Goes Modestad weekend

Houd je van mode en wil je als eerste weten wat het komend modeseizoen in petto heeft? Loop je er graag scherp gestyled bij? Blok dan 26 en 27 september in je agenda! Het hele weekend staat de binnenstad van Goes in het teken van mode tijdens Goes Modestad. Op 26 september 2020 kun je je ogen niet afhouden van de catwalk in de Grote Kerk in Goes waar de hele dag meer dan 20 modewinkels hun nieuwe collecties showen. Op zaterdag trakteren de winkels in de St. Adriaanstraat  en het Kolveniershof je op een ‘fashionable Food & Fashion Event’. Tijdens de koopzondag is er een gezellige braderie op de Grote Markt en live muziek in diverse horeca gelegenheden. 

fashion show zaterdag

The Beautysalon
zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur - Grote Kerk
dé plek waar vrouwen (en óók mannen ;) terecht kunnen voor ontspanning, massages, manicure, visagie & verzorging, SHOPPEN op de lifestyle markt, workshops of gewoon om inspiratie en advies op te doen op het gebied van de laatste Fashion, Beauty & Lifestyle trends. 
The Fashion show
zaterdag om 13.00, 14.00 en 15.00 uur - Grote Kerk
20 modezaken laten je genieten van de nieuwe wintercollectie 2019/2020. Modellen van DC Models tonen op de catwalk bijzondere mode items.

 

foodfashion

Food & Fashion event
zaterdag - Sint Adriaanstraat & Kolveniershof
Gezellig winkelen onder het genot van muziek en diverse modeflitsen van Sjaak van Zee, Goes, Lederwarenhuis, Shoe plus, Maria-Ria, Steps en brillen van Pearl. Hapjes worden verzorgt door: Koetshuis, Bakker Bart, Gouden Korenaar, Slager Schrijver, Restaurant La Barca, Hicret bakkerij.

streetstyle

Streetstyling
zaterdag & zondag - Korte Kerkstraat


Zit je te worstelen met een miskoop?
Geen idee hoe je dit item moet combineren? Breng jouw ‘miskoop’ mee naar de Korte Kerkstraat. De stylisten van Zussies en Bubbles Theme Store staan voor jouw klaar om te helpen jouw miskoop te stylen tot een leuke outfit. Buiten in de straat kun je genieten van gezellige muziek, een hapje en een drankje.