Goes Modestad weekend

Houd je van mode en wil je als eerste weten wat het komend modeseizoen in petto heeft? Loop je er graag scherp gestyled bij? Blok dan 28 en 29 september in je agenda! Het hele weekend staat de binnenstad van Goes in het teken van mode tijdens Goes Modestad. Op 28 september kun je je ogen niet afhouden van de catwalk in de Grote Kerk in Goes waar de hele dag meer dan 20 modewinkels hun nieuwe collecties showen. Op zaterdag trakteren de winkels in de St. Adriaanstraat  en het Kolveniershof je op een ‘fashionable Food & Fashion Event’. Tijdens de koopzondag zijn er modeshows op het Ganzepoortplein en een dansspektakel op de Grote Markt.

fashion show zaterdag

The Beautysalon
zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur - Grote Kerk
dé plek waar vrouwen (en óók mannen ;) terecht kunnen voor ontspanning, massages, manicure, visagie & verzorging, SHOPPEN op de lifestyle markt, workshops of gewoon om inspiratie en advies op te doen op het gebied van de laatste Fashion, Beauty & Lifestyle trends. 
The Fashion show
zaterdag om 13.00, 14.00 en 15.00 uur - Grote Kerk
20 modezaken laten je genieten van de nieuwe wintercollectie 2019/2020. Modellen van DC Models tonen op de catwalk bijzondere mode items.

 

foodfashion

Food & Fashion event
zaterdag - Sint Adriaanstraat & Kolveniershof
Gezellig winkelen onder het genot van muziek en diverse modeflitsen van Sjaak van Zee, Goes, Lederwarenhuis, Shoe plus, Maria-Ria, Steps en brillen van Pearl. Hapjes worden verzorgt door: Koetshuis, Bakker Bart, Gouden Korenaar, Slager Schrijver, Restaurant La Barca, Hicret bakkerij.

modestad

Trash Fashion expositie
zaterdag - Kunstuitleen de Bevelanden
Leerlingen van het keuzevak Mode & Design van het Goeselyceum, locatie Bergweg, zijn aan de slag gegaan met afval vanuit de gemeente Goes. Met dit afval hebben ze Trash Fashion gemaakt.

McQueen

Fashion movie: McQueen
zaterdag 20.00 uur - Podium ‘t Beest
Ian Bonhôte & Peter Ettedgui, 2018, UK, 111 minuten
Tijdens het Goes Modestad weekend draait in Podium ’t Beest deze avond de veelbesproken documentaire McQueen, een intiem portret van het buitengewone leven, werk en talent van modeontwerper Alexander McQueen. Door middel van exclusieve interviews met zijn beste vrienden en familie, archiefbeelden, schitterende visuals en muziek is Mcqueen een authentieke lofzang en een aangrijpend portret van de bevlogen, maar tegelijkertijd gekwelde mode-visionair. entree €9,-

koopzondag modeshow

Modeshow
zondag om 14.00 & 15.30 uur - Ganzepoortplein
De rode loper wordt ook dit jaar weer uitgerold. Heren-, dames-, en kindermode, ondermode en brillenmode. Kijk je ogen uit tijdens deze presentatie van bekende Goese winkels.

BodyAction Goes

Bodyaction Goes Dansspektakel
zondag - Grote Markt
Dansers van Body Action Goes voeren een dansspektakel op met verschillende dansvormen in een modern jasje.

streetstyle

Streetstyling
zaterdag & zondag - Korte Kerkstraat


Zit je te worstelen met een miskoop?
Geen idee hoe je dit item moet combineren? Breng jouw ‘miskoop’ mee naar de Korte Kerkstraat. De stylisten van Zussies en Bubbles Theme Store staan voor jouw klaar om te helpen jouw miskoop te stylen tot een leuke outfit. Buiten in de straat kun je genieten van gezellige muziek, een hapje en een drankje.

living dolls

Living dolls
zaterdag & zondag - Mikaya fashion


Dit weekend living dolls bij Mikaya fashion en voor iedere geslaagde klant een kans om een mooie prijs te winnen uit de grabbelton!!!