Friday afternoon fashion show

Vrijdag 25 september, vanaf 16.00 uur

Wat trek jij aan deze winter..? Laat je inspireren door de nieuwe najaarsmode van diverse Goese modezaken tijdens deze fashionable vrijdagmiddag borrel langs de terrassen op de Grote Markt. Op een 70 meter lange rode loper (vanuit Jersey) tonen de modellen van DC Models je naast heren-, dames- en kindermode ook schoen- en brilmode. 

Neem plaats bij grand cafe Jersey of één van de andere horeca terrassen op de markt en geniet onder het genot van een hapje en drankje van modestad Goes! 

16.00: BodyAction Goes dans demo
16.15: Lounge beats van dj Reza
17.00: BodyAction Goes dans demo
17.15: Fashion show 1
18.00: BodyAction Goes dans demo
18.15: Fashion show 2
19.00: BodyAction Goes dans demo 
19.15: Fashion show 3
20.00: Einde 

Deelnemende modezaken: Avalon, Bomont, Castelijn, CherryLin/Livera, Diverso, Esprit, Eye Wish, Face-2, Hot & Haar, Maria Ria, Mikaya, Moniek Mode, Profile Goes, Speciaalzaak Simon , van Dal herenmode , Rico moda en The Blind Spot.

Corona-proof

Omdat we nog steeds rekening moeten houden met het coronavirus, neemt de organisatie alle voorzorgsmaatregelen om jou veilig te kunnen laten genieten van deze fashion show. Alle bezoekers wordt daarom gevraagd plaats te nemen op één van de aangrenzende horeca terrassen. Om de 1,5 meter afstand en andere RIVM-richtlijnen voor iedereen te kunnen waarborgen, is het helaas niet toegestaan om als passant toe te kijken.     

amadore