Modestad

Goes is een heerlijke winkelstad. De historische binnenstad heeft veel zelfstandige winkels, of het nu gaat om mode, accessoires, of lekker eten en drinken . Er valt dus veel te ontdekken. Zoals dat hippe designlabel, een handgemaakte tas of dat perfecte vintage jurkje. 

Modestad

Van de 50 bekendste luxe damesmodemerken zijn er zeker 35 te vinden in Goese modezaken. Dit is veel meer dan in de steden om ons heen. Steeds meer shopliefhebbers, modekenners en -ondernemers vinden hun weg dan ook naar het mooie Goes.

Altijd wat te doen
Het hele jaar door zijn er leuke evenementen. Van culinair en kids tot cultuur. Onze reputatie als Modestad wordt in september bevestigd door het rode-loper event Goes Couture. In het weekend van 26 en 27 september vinden er diverse activiteiten plaats in het kader van Goes Modestad. Bezoekers kunnen dan genieten van diverse gratis te bezoeken modeshows, workshops en activiteiten. 

Je bent er zó!
Goes is prima bereikbaar. Met ligging aan de A58 haak je snel aan op snelwegen richting Randstad, West-Brabant en Antwerpen.  Er is volop parkeergelegenheid  en het NS station ligt centraal in de stad.

Goes Couture

Goes Couture - vrijdag 19 maart 2021

Niemand minder dan couturier Edwin Oudshoorn (bekend van o.a. de jurken van Koningin Maxima, vele rode lopers en het Televizier-Ring Gala) presenteert deze avond een exclusieve collectie speciaal voor Goes Couture, onder andere geïnspireerd door Zeeuwse invloeden. Oudshoorn staat bekend om zijn romantische sprookjesjurken en zijn herkenbare signatuur.

Gegarandeerde landelijke persaandacht en een extra mooie kerk, met een nieuw chique concept! Denk daarbij aan dubbele catwalks –ronde tafeltjes in intieme setting en luxe hapjes. Zorg dat je er bij bent!

Naast de couture collectie van de bekende couturier wordt ieder jaar ook de collectie getoond van de top van de Goese modezaken. Afgelopen jaren waren dat: Luna moda donnaBellaDonna modaMoniek modeMikayaMariaRiaAvalon , Studio Blique ,  Diverso , Delscher, Tiare en kunstenaar Ineke Otte

Goes is en blijft dé Modestad!

 

Lees meer

Goes Modestad weekend

Houd je van mode en wil je als eerste weten wat het komend modeseizoen in petto heeft? Loop je er graag scherp gestyled bij? Blok dan 26 en 27 september in je agenda! Het hele weekend staat de binnenstad van Goes in het teken van mode tijdens Goes Modestad. Op 26 september 2020 kun je je ogen niet afhouden van de catwalk in de Grote Kerk in Goes waar de hele dag meer dan 20 modewinkels hun nieuwe collecties showen. Op zaterdag trakteren de winkels in de St. Adriaanstraat  en het Kolveniershof je op een ‘fashionable Food & Fashion Event’. Tijdens de koopzondag is er een gezellige braderie op de Grote Markt en live muziek in diverse horeca gelegenheden. 

Lees meer
modestad

Fashion show

Zaterdag 26 september | 13.00, 14.00 & 15.00 uur | Grote Kerk


Wat trek jij aan deze winter..? Laat je inspireren door de nieuwe najaarsmode van een twintigtal Goese modezaken tijdens de Fashionshow op zaterdagmiddag 26 september in de Grote kerk van Goes. Modellen van DC Models tonen u op de catwalk naast heren-, dames- en kindermode ook schoen- en brilmode.
Er zijn 3 shows om 13.00, 14.00 & 15.00 uur. Voor in de kerk staan er diverse stands op het gebied van beauty & lifestyle.
Gratis entree
 

Lees meer

shopping route

In Goes kun je prettig shoppen omdat de stad compact is en tóch heel veel winkels heeft. Wist je dat zij samen veruit de meeste damesmodemerken in het hogere segment van heel Zeeland vertegenwoordigen? Goes telt opvalend veel creatieve ondernemers die - of het nu om mode, accessoires of heerlijk eten en drinken gaat- met liefde hun producten kiezen, maken en presenteren. Zodat wij iets bijzonders kunnen beleven. Een aantal van deze leukste winkel- & culinaire adresjes die je niet mag missen vind je gebundeld in de shoppingroute

Lees meer

modemerken

Goes is een modestad.  In geen enkele stad in de wijde omgeving vind je meer modemerken in het hogere segment dan in Goes. Steeds meer shopliefhebbers en modekenners weten dan ook goed de weg te vinden naar de binnenstad. 

Lees meer

Ineke Otte

Kunstenares Ineke Otte ontwerpt bijzondere collecties draagbare sieraden, die ze wereldwijd presenteert in o.a. New York, Chicago, Milaan, Moskou, Parijs, Sint Petersburg, Barcelona. Voor haar sieraden won zij vier keer de ‘Sherrif de Mode’ prijs in Parijs tijdens Fashion Week. Ook werden haar sieraden daar twee keer voor de wereldwijde campagne in Parijs gekozen. Haar kleurrijke studio ligt misschien een beetje uit de route, maar een bezoek is het kleine ommetje meer dan waard. www.inekeotte.com

Lees meer