Modestad

Goes is een heerlijke winkelstad. De historische binnenstad heeft veel zelfstandige winkels, of het nu gaat om mode, accessoires, of lekker eten en drinken . Er valt dus veel te ontdekken. Zoals dat hippe designlabel, een handgemaakte tas of dat perfecte vintage jurkje. 
bekijk hier onze videoclip "Zeeland #pictureperfect"  

Modestad

Van de 50 bekendste luxe damesmodemerken zijn er zeker 35 te vinden in Goese modezaken. Dit is veel meer dan in de steden om ons heen. Steeds meer shopliefhebbers, modekenners en -ondernemers vinden hun weg dan ook naar het mooie Goes.

Altijd wat te doen
Het hele jaar door zijn er leuke evenementen. Van culinair en kids tot cultuur. Onze reputatie als Modestad wordt in september bevestigd door het rode-loper event Goes Couture. In het weekend van 26 en 27 september vinden er diverse activiteiten plaats in het kader van Goes Modestad. Bezoekers kunnen dan genieten van diverse gratis te bezoeken modeshows, workshops en activiteiten. 

Je bent er zó!
Goes is prima bereikbaar. Met ligging aan de A58 haak je snel aan op snelwegen richting Randstad, West-Brabant en Antwerpen.  Er is volop parkeergelegenheid  en het NS station ligt centraal in de stad.

Videoclip

De prachtigste villa’s , hotels en restaurants, stoere locaties om te werken of te ondernemen en bruisende evenementen en winkelsteden maken van Zeeland dé plek om te wonen of te verblijven. Couturier Edwin Oudshoorn laat zich bij het creëren van zijn couturecollectie van 2021 inspireren door Zeeuwse invloeden. Deze collectie wordt gepresenteerd op 19 maart 2021 in de Grote Kerk in Goes. Als voorproefje op het evenement Goes Couture hebben wij,  Goesisgoes, deze videoclip  laten maken i.s.m. Edwin Oudshoorn Couture, de Provincie Zeeland en Zeeland Land in Zee.  Een frisse blik op het Zeeland zoals wij het kennen.


Deze clip is mede tot stand gekomen door: Optiq Films, DC Models, Slot Oostende - Goes, Grote Kerk Goes, Oesterput 14 - Yerseke, Vuurtoren - Breskens, Biobase - Terneuzen, Duinhotel Tientorens - Zoutelande, Wijnhoeve de Kleine Schorre - Dreischor , Damen Shipyards - Vlissingen,  De Oostkerk - Middelburg, 32 eten & drinken - Goes, Thank Goes It’s Friday, Zeeland Film Commission, Edwin Oudshoorn couture, en Rabobank Oosterschelde.
 

Bekijk hier de clip

Lees meer

Goes Couture

Goes Couture - donderdag 23 september 2021

Niemand minder dan couturier Edwin Oudshoorn (bekend van o.a. de jurken van Koningin Maxima, vele rode lopers en het Televizier-Ring Gala) presenteert deze avond een exclusieve collectie speciaal voor Goes Couture, onder andere geïnspireerd door Zeeuwse invloeden. Oudshoorn staat bekend om zijn romantische sprookjesjurken en zijn herkenbare signatuur.

Gegarandeerde landelijke persaandacht en een extra mooie kerk, met een nieuw chique concept! Denk daarbij aan dubbele catwalks –ronde tafeltjes in intieme setting en luxe hapjes. Zorg dat je er bij bent!

Naast de couture collectie van de bekende couturier wordt ieder jaar ook de collectie getoond van de top van de Goese modezaken. Afgelopen jaren waren dat: Luna moda donnaBellaDonna modaMoniek modeMikayaMariaRiaAvalon , Studio Blique ,  Diverso , Delscher, Tiare en kunstenaar Ineke Otte

Goes is en blijft dé Modestad!

 

Lees meer

Friday afternoon fashion show

Vrijdag 25 september, vanaf 16.00 uur

Wat trek jij aan deze winter..? Laat je inspireren door de nieuwe najaarsmode van diverse Goese modezaken tijdens deze fashionable vrijdagmiddag borrel langs de terrassen op de Grote Markt. Op een 70 meter lange rode loper (vanuit Jersey) tonen de modellen van DC Models je naast heren-, dames- en kindermode ook schoen- en brilmode. 

Neem plaats bij grand cafe Jersey of één van de andere horeca terrassen op de markt en geniet onder het genot van een hapje en drankje van modestad Goes! 

16.00: BodyAction Goes dans demo
16.15: Lounge beats van dj Reza
17.00: BodyAction Goes dans demo
17.15: Fashion show 1
18.00: BodyAction Goes dans demo
18.15: Fashion show 2
19.00: BodyAction Goes dans demo 
19.15: Fashion show 3
20.00: Einde 

Deelnemende modezaken: Avalon, Bomont, Castelijn, CherryLin/Livera, Diverso, Esprit, Eye Wish, Face-2, Hot & Haar, Maria Ria, Mikaya, Moniek Mode, Profile Goes, Speciaalzaak Simon , van Dal herenmode , Rico moda en The Blind Spot.

Corona-proof

Omdat we nog steeds rekening moeten houden met het coronavirus, neemt de organisatie alle voorzorgsmaatregelen om jou veilig te kunnen laten genieten van deze fashion show. Alle bezoekers wordt daarom gevraagd plaats te nemen op één van de aangrenzende horeca terrassen. Om de 1,5 meter afstand en andere RIVM-richtlijnen voor iedereen te kunnen waarborgen, is het helaas niet toegestaan om als passant toe te kijken.     

Lees meer

shopping route

In Goes kun je prettig shoppen omdat de stad compact is en tóch heel veel winkels heeft. Wist je dat zij samen veruit de meeste damesmodemerken in het hogere segment van heel Zeeland vertegenwoordigen? Goes telt opvalend veel creatieve ondernemers die - of het nu om mode, accessoires of heerlijk eten en drinken gaat- met liefde hun producten kiezen, maken en presenteren. Zodat wij iets bijzonders kunnen beleven. Een aantal van deze leukste winkel- & culinaire adresjes die je niet mag missen vind je gebundeld in de shoppingroute

Lees meer

modemerken

Goes is een modestad.  In geen enkele stad in de wijde omgeving vind je meer modemerken in het hogere segment dan in Goes. Steeds meer shopliefhebbers en modekenners weten dan ook goed de weg te vinden naar de binnenstad. 

Lees meer

Ineke Otte

Kunstenares Ineke Otte ontwerpt bijzondere collecties draagbare sieraden, die ze wereldwijd presenteert in o.a. New York, Chicago, Milaan, Moskou, Parijs, Sint Petersburg, Barcelona. Voor haar sieraden won zij vier keer de ‘Sherrif de Mode’ prijs in Parijs tijdens Fashion Week. Ook werden haar sieraden daar twee keer voor de wereldwijde campagne in Parijs gekozen. Haar kleurrijke studio ligt misschien een beetje uit de route, maar een bezoek is het kleine ommetje meer dan waard. www.inekeotte.com

Lees meer