Modestad

Goes is een heerlijke winkelstad. De historische binnenstad heeft veel zelfstandige winkels, of het nu gaat om mode, accessoires, of lekker eten en drinken . Er valt dus veel te ontdekken. Zoals dat hippe designlabel, een handgemaakte tas of dat perfecte vintage jurkje.  In het laatste weekend van september vinden er activiteiten plaats in het kader van Goes Modestad. 

Goes Modestad fashion parade

Zaterdag  24 september, vanaf 13.00 uur

De Fashion Parade is een hippe optocht, met modellen van DC Models, van ruim twintig deelnemende winkels dwars door het centrum van Goes.  Deze parade wordt meerdere keren gelopen tussen 13.00 en 17.00 uur en vergezeld door de dansers van Body Action Goes en een mobiele witte DJ booth.

Lees meer

Workshop - Duurzaamheid in je kledingkast

Puilt jouw kledingkast uit en weet je nog steeds niet wat je moet aantrekken? Wil je bewuster kleding shoppen, zonder fast fashion, en kan je wel wat advies en inspiratie gebruiken? Kom dan naar deze workshop over het verduurzamen van je garderobe!

Lees meer

Vintage & fair tour

De omstandigheden waaronder kledingproductie plaatsvindt, zijn vaak not so pretty. Verspilling, vervuiling, uitbuiting.. De Vintage or Fair route zal laten zien dat het ook anders kan: fashionable, maar wél goed voor mens & milieu. Hoe? Het begint bij je eigen kledingkast, want het meest duurzame wat je kunt doen, is dragen wat je al hebt. Maar wat doe je wanneer je wel iets ‘nieuws’ nodig hebt? Loop in modestad Goes de Vintage & Fair tour en kom erachter hoe je duurzamere modekeuzes kunt maken.
De route kan je het gehele jaar lopen zonder persoonlijke begeleiding via de handige routekaart.

Lees meer

Fashion film: Corsage

De Oostenrijkse keizerin Sisi (Vicky Krieps) wordt op de dag van haar veertigste verjaardag tegen wil en dank aan de kant gezet als een ‘oudere' vrouw. De rusteloze Sisi, badend in luxe maar ook getergd door eenzaamheid, gaat de strijd aan met het letterlijke en figuurlijke keurslijf die de keizerlijke rol van haar vergt. Vol overgave probeert ze een uitweg te vinden uit zowel haar beklemmende korset, als de muren van het paleis die steeds dichter op haar afkomen.

https://tbeest.nl/programma/corsage 

Lees meer

Videoclip

De prachtigste villa’s , hotels en restaurants, stoere locaties om te werken of te ondernemen en bruisende evenementen en winkelsteden maken van Zeeland dé plek om te wonen of te verblijven. Bekijk het in deze fashionable videoclip!

Lees meer

shopping route

Van de 50 bekendste luxe damesmodemerken zijn er zeker 35 te vinden in Goese modezaken. Dit is veel meer dan in de steden om ons heen. Steeds meer shopliefhebbers, modekenners en -ondernemers vinden hun weg dan ook naar het mooie Goes.

Lees meer

Ineke Otte

Kunstenares Ineke Otte ontwerpt bijzondere collecties draagbare sieraden, die ze wereldwijd presenteert in o.a. New York, Chicago, Milaan, Moskou, Parijs, Sint Petersburg, Barcelona. Voor haar sieraden won zij vier keer de ‘Sherrif de Mode’ prijs in Parijs tijdens Fashion Week. Ook werden haar sieraden daar twee keer voor de wereldwijde campagne in Parijs gekozen. Haar kleurrijke studio ligt misschien een beetje uit de route, maar een bezoek is het kleine ommetje meer dan waard. www.inekeotte.com

Lees meer