Modestad

Goes is een heerlijke winkelstad. De historische binnenstad heeft veel zelfstandige winkels, of het nu gaat om mode, accessoires, of lekker eten en drinken . Er valt dus veel te ontdekken. Zoals dat hippe designlabel, een handgemaakte tas of dat perfecte vintage jurkje. 

Modestad

Van de 50 bekendste luxe damesmodemerken zijn er zeker 35 te vinden in Goese modezaken. Dit is veel meer dan in de steden om ons heen. Steeds meer shopliefhebbers, modekenners en -ondernemers vinden hun weg dan ook naar het mooie Goes.

Altijd wat te doen
Het hele jaar door zijn er leuke evenementen. Van culinair en kids tot cultuur. Onze reputatie als Modestad wordt in september bevestigd door het rode-loper event Goes Couture. In het weekend van 29 en 30 september vinden er diverse activiteiten plaats in het kader van Goes Modestad. Bezoekers kunnen dan genieten van diverse gratis te bezoeken modeshows, workshops en activiteiten. Print hier het hele programma van Goes Modestad

Je bent er zó!
Goes is prima bereikbaar. Met ligging aan de A58 haak je snel aan op snelwegen richting Randstad, West-Brabant en Antwerpen.  Er is volop parkeergelegenheid  en het NS station ligt centraal in de stad.

Couture

Kaartverkoop Goes Couture

Goes Couture is een jaarlijkse exclusieve en feestelijke avond vol fashion, couture en entertainment. In het prachtige decor van de Grote Kerk worden gasten onthaald met champagne, waarna er genoten wordt van een pre-show en de coutureshow van de bekende designer David Laport.  Na afloop is er een afterparty met live muziek, hapjes en drankjes.  Naast de couture collectie van een bekende couturier wordt ook de collectie getoond van de top van de Goese modezaken.  Luna moda donnaBellaDonna modaMoniek modeMikayaMariaRiaAvalon , Studio Blique ,  Diverso en kunstenaar Ineke Otte & Casa del Pedro.

Datum en tijd

Vrijdag 27 september 2019
19:30 – 23:30

Lees meer
modestad

Fashion show

Zaterdag 28 september | shows om 13.00, 14.00 & 15.00 uur | Grote Kerk

Twintig modezaken uit Goes laten u genieten van de nieuwe wintercollectie 2019/2020. Modellen van DC Models tonen op de catwalk bijzondere mode-items. 

Tevens staan er stands van diverse bedrijven op beauty gebied

Lees meer