Stap op: bijna voor nop!

Stap op: bijna voor nop!

De Zomerbus gaat weer rijden! Vanaf 12 juli rijdt de Zomerbus vier verschillende routes over Zuid-Beveland. Op dinsdag, woensdag en zaterdag stopt hij ook in Goes bij drie haltes in het centrum. Het enige dat je nodig hebt is een Zeelandpas. Deze kost eenmalig vier euro en is ook verkrijgbaar in de bus. Hiermee rijd je de hele zomer bijna voor nop langs de mooiste bestemmingen op Zuid Beveland.

Stap uit waar je wilt en neem één van de volgende bussen om weer verder te gaan. Wandel van het ene stukje natuurschoon naar het volgende en pak de bus weer terug. Of stap uit bij de ene halte en wandel naar de volgende halte. Bepaal zelf je programma en bestemming en maak er een compleet uitje van. Het ritje met de cabriobus is al een attractie op zich. Nieuw is de gids die meerijdt en van alles weet te vertellen over de route en bestemmingen.

Van dinsdag 12 juli tot en met zaterdag 27 augustus mag je op vertoon van de ZeelandPas gratis mee met de Zomerbus. Er zijn vier routes met ieder zo’n 15 stopplaatsen. De routes worden op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag gereden. Op dinsdag, donderdag en zaterdag stopt de bus in Goes. Kijk hier voor alle info en de dienstregeling.