Voeg jouw evenement toe
2017
2018
Categorie
Weergave
Locatie

23 juni 2017 t/m 25 juni | 16:00 uur - 23:00 uur Festival de Veste

Festival de Veste

Tijdens festival De Veste loopt een hip en knus lint van muziek, theater, shoppen en heerlijk eten en drinken door stadspark de Veste.  Aan en op het water in het groen vermaken jong en oud zich met een afwisselend programma. Elke dag is er weer iets nieuws de moeite waard om het festival te bezoeken!

Er is volop  kunst en muziek naast theater en een open lucht-bios. Laat je culinair verrassen door de coole foodtrucks of het Pop-up restaurant op de Stenen brug, maar je kunt ook picknicken op het water.  Er is vertier en workshops voor kleine en grote mensen. Dus neem je kinderen, je vrienden en familie vooral mee. Slenter langs de Pop up- lifestylemarkt met  verrassend aanbod zoals handgemaakte sieraden, accessoires, coole kids stuff, unieke interieur items of fashion in de stijlen Ibiza, DIY, Urban, Organic,  Retro&Vintage.  Shop till you drop wordt wel heel erg leuk als je daarna met je blote voetjes in het gras zit, genietend van een heerlijk hapje en live muziek!

Na een succesvolle editie in 2016, organiseert het Pop-up team Goes samen met Goes Marketing Festival de Veste! Vanuit de binnenstad loop je in een paar minuten naar het groene festivalterrein dat zich uitstrekt tussen de Keizersdijk en de Oostwal ter hoogte van de Gasthuisstraat.  Vanaf het NS station is het 500 meter lopen of fietsen.

Het programma kan nog wijzigen en uitbreiden. Volg www.facebook.com/festivaldeveste voor de laatste info om niets te missen

» Meer informatie
< terug naar overzicht