Voeg jouw evenement toe
2017
2018
Categorie
Weergave
Locatie

18 februari 2017 t/m 19 februari | 10:00 uur - 18:00 uur Lego & Modelbouwshow

Lego & Modelbouwshow
Locatie: Zeelandhallen

Modelbouwshow Goes bestaat in 2017 een kwart eeuw! En dit wordt op 18 en 19 februari 2017 groots gevierd. De afgelopen jaren werd het evenement bezocht door circa 10.000 geïnteresseerden uit de regio Zeeland en ver daarbuiten. Liefhebbers voor modelbouw willen dit evenement niet missen, want het is dé vakbeurs voor de modelbouwer.

Het thema van de Modelbouwshow is dit jaar ’25 jaar Modelbouwshow’. In 1993 startte de Modelbouwshow met een aantal deelnemers en verenigingen. Een aantal van de deelnemers van het eerste uur geeft ook acte de presence tijdens deze jubileumeditie.
  
Nieuw op de Modelbouwshow
Tijdens de Modelbouwshow presenteren oude bekenden, maar ook een groot aantal nieuwe deelnemers zichzelf. De komende editie is er een aantal treinenbanen aanwezig die nog nooit eerder present waren op de Modelbouwshow. Een daarvan is een speciale: een modelbaan die vervoerd wordt per fietskar van Middelburg naar Goes. Het bekende en goed gewaardeerde bassin waar uiteenlopende modelboten varen is ook dit jaar aanwezig.
 
Voor ieder wat wils
De Modelbouwshow is uniek vanwege haar diversiteit. Er is van alles te koop van bijvoorbeeld minitreinen en miniboten tot lijm en precisiegereedschappen. Ook bewonderaars komen hoogstwaarschijnlijk ogen te kort: modelracauto”s,vrachtwagen,Meccano,plasticmodelbouw,houtbouw en grote hijskraan van FischerTechnik.En dat alles op een beursvloer van 14.000m2!
 
Festijn met Bouwstenen
In een van de paviljoens bij Zeelandhallen Goes vindt het Lego Bouwstenen-festijn plaats. Organisator ‘De Bouwsteen’ biedt hier plaats aan ruim 800 bouwers, van jong tot oud.

Meer informatie
De Modelbouwshow is op 18 en 19 februari 2017 te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €11,00. Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00.

Pendelbus
Om de bereikbaarheid met het openbaar vervoer te optimaliseren, rijdt er bij deze editie van de Modelbouwshow een bus tussen het NS Station van Goes en de Zeelandhallen. De kosten voor dit vervoer zijn € 1,00 per persoon (enkele reis).

< terug naar overzicht