Voeg jouw evenement toe
2017
2018
Categorie
Weergave
Locatie

16 september Garagesale wijk Noordhoek Goes

Garagesale wijk Noordhoek Goes
Locatie: Goes en omgeving

Garagesale wijk Noordhoek Goes.                             

Na een zeer succesvolle eerste editie van vorig jaar wordt er dit jaar in wijk Noordhoek te Goes, de groenste wijk van de gemeente, wederom een garagesale gehouden en wel op zaterdag 16 september van 10.00 uur tot en met 15.00 uur.

De bewoners van Noordhoek zullen vanuit hun garage hun artikelen verkopen, en die “garage” kan best ruim gezien worden; ook de voortuin, een oprit of een tent voldoen aan de criteria, als het maar wel op eigen terrein staat.

Werkelijk alles wordt te koop aangeboden: van speelgoed tot kleding, kunst, boeken, servies, curiosa enz. enz. En vaak tegen mooie prijzen! Voor iedereen is er vast wel iets bij.

Dus kom lekker snuffelen. Ook als u niet echt op zoek bent naar iets, is het sowieso een hele gezellige dag om eens een kijkje te komen nemen in deze mooie groene wijk.

Al wandelend door de wijk vindt u dan ook overal deelnemers, die duidelijk te herkennen zijn aan hun affiche voor het raam.

Onder auspiciën van de wijkvereniging, is een werkgroep van 7 personen opgericht, en deze werkgroep organiseert deze garagesale.“De werkgroep is al enkele maanden bezig met de voorbereiding en de organisatie en het is de bedoeling dat deze garagesale wederom wordt gehouden in de komende jaren want de werkgroep zit vol ideeën en we gaan proberen deze dag volgend jaar uit te breiden met meerdere activiteiten in de wijk”, aldus werkgroep PR man Danny Moens.

Dit jaar is er een extra activiteit bijgekomen. Kinderen kunnen letters zoeken die bij verschillende deelnemers zijn verstopt. Als deze letters in de goede volgorde staan,  levert dat een code-zin op. Onder diegene die de zin goed geraden hebben worden enkele leuke prijsjes verloot. Ophalen en inleveren van het deelname formulier kan op het centrale punt, de Garnaetwei.De bekendmaking van de prijswinnaars zal geschieden vanaf 25 september a.s. via de website van de wijkvereniging. www.noordhoekgoes.nl

Kortom de wijk Noordhoek in Goes timmert hard aan de weg om in de toekomst meer activiteiten en mensen in de wijk te krijgen.“We maken er met z’n allen een gezellige en leuke dag van en we hopen natuurlijk op mooi weer en een groot aantal bezoekers zodat dit voor iedereen een geslaagd en voor herhaling vatbare dag wordt. De deelnemende bewoners kennende gaan die hun beste beentje voorzetten en om die deelnemers te vinden zijn er plattegronden te verkrijgen bij binnenkomst van de wijk via de Noordhoeklaan, de Werflaan en op het centrale punt: De Garnaetwei”, besluit werkgroep PR man Danny Moens.

< terug naar overzicht