Voeg jouw evenement toe
2018
2019
Categorie
Weergave
Locatie

16 juni 2018 Opening Goes-En-Passant. Kunst in de Grote Kerk

Opening Goes-En-Passant. Kunst in de Grote Kerk
Locatie: Grote of Maria Magdalenakerk

"En-Passant" is een platform voor beeldende kunstenaars die willen getuigen van eigen inzicht, eigen identiteit, eigen vormgeving.

"En-Passant"organiseert daartoe onder andere ieder jaar "Goes En-Passant".
Dit is een jaarlijks terugkerende expositie van acht kunstenaars in de Goese binnenstad. Het werk van de deelnemende kunstenaars is vier weken te zien in de étalages van verschillende Goese winkeliers. Zo kan het winkelende publiek "en passant" kennis maken met kunst. In de deelnemende winkels zijn folders te verkrijgen met de route en gegevens over de kunstenaars.
Na de tentoonstelling in de étalages worden de kunstwerken, aangevuld met nog andere werken van de deelnemende kunstenaars, van 16 juni t/m 7 juli tentoongesteld in de Grote of Maria Magdalenakerk van Goes.

De expositie is iedere dag geopend, met uitzondering van zondag. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur en donderdag tot 21.00 uur. Op dinsdag 19 juni is de expositie i.v.m. andere activiteiten in de kerk voor het publiek gesloten.

Dit jaar zal "En-Passant" voor de 25e keer haar expositie in de Grote Kerk in Goes houden. Om dit jubileum extra luister bij te zetten wordt op zaterdag 30 juni rondom de Grote Kerk een kunstmarkt gehouden. 

Op deze dag zal de omgeving van de Grote Kerk omgetoverd worden tot een Goes' Montmartre. Om dit te realiseren wordt samengewerkt met Centrum 't Westlicht, Historisch museum De Bevelanden, Slot Oostende en Stichting Manhuistuinconcerten.

Zie voor de deelnemende kunstenaars en meer informatie http://www.goes-en-passant.nl

‚Äč

< terug naar overzicht