Mijn naam is Esther Veldhuizen, ik ben 41 jaar en Marketing & Communicatie adviseur van beroep. Ik woon samen met mijn man Robert en mijn twee zoons: Jens van 13 jaar en Mees van 10 jaar.

Ik ben geboren in Goes, heb daarna m’n jeugd in Kapelle doorgebracht, maar ging natuurlijk uit in Goes: naar La Strada en El Torro. Tijdens mijn studie en eerste jaren werk heb ik in de Randstad gewoond, maar nu woon ik sinds 11 jaar weer in Goes. We zijn zelfs in Goes getrouwd terwijl we hier toen niet woonden.

Toen we onze oudste zoon kregen, voelden we steeds meer de drang om terug te keren naar onze roots: naar Zeeland, naar Goes. Dichtbij onze familie en vrienden. We hadden beiden een leuke baan, zelf werkte ik in Hilversum en maakte ik jeugdtelevisieprogramma’s toch hebben we de stap gewaagd. Spijt van die stap hebben we nooit gehad. We wonen heerlijk hier, inderdaad dichtbij onze familie en vrienden en onze jongens groeien prettig op hier. De gemoedelijkheid, het ons kent ons, ons fijne huis zou ik niet meer willen missen.

Iedereen zou moeten weten dat hier heel veel leuke activiteiten worden georganiseerd. Culifair, Kinderstad, Muzikade, concerten op de markt, Mural festival, Modestad: voor ieder wat wils, wij genieten er erg van! Daar zet je een stad echt mee op de kaart!

Wonen