Wonen

Ellen Krijger (32), Food & Beverage manager bij Van der Valk Hotel Goes, woont sinds 2008 in het Goese, samen met haar partner. “Nu dus alweer bijna tien jaar!”

Ellen vertelt: “Door de liefde ben ik in Goes terecht gekomen. Ik ontmoette mijn huidige partner op de Grote Markt en was op slag verliefd: zowel op hem als op Goes! Doordat ik hier nu een aantal jaren woon en werk, heb ik Goes beter leren kennen en alle gemakken ontdekt. Zoals de vele leuke, kleine en exclusieve boetiekjes, de heerlijke restaurantjes en terrasjes en de rustigere plekjes om heerlijk te ontspannen. En niet te vergeten: mijn huidige werkgever Van der Valk Hotel Goes.”

Alles op z’n tijd
Een bijzondere plek in Goes heeft Ellen niet, maar dat betekent niet dat ze zich in Goes niet thuis voelt: “Voor mij is het gewoon ‘alles op z’n tijd’ en dat is mogelijk in Goes. Goes is dichtbij water, maar ook ben je snel bij de ‘grotere’ steden. Goes is voor mij knus, liefelijk en super gastvrij! Voor mij voelt het iedere keer weer als thuiskomen.” 

Trots
Ellen vindt dat Goes zich onderscheidt door alle activiteiten die er in de gemeente plaatsvinden: “Alle doelgroepen en alle leeftijden worden daarbij betrokken. Van onze gasten bij Van der Valk Hotel Goes hoor ik vaak positieve reacties over Goes. En dan ben ik ook als ‘import’ trots!”