Contact

Bureau Goes Marketing
Postbus 141
4460 AC Goes
info@goesisgoes.nl

Evenementen en Citymarketing
Tom de Koning
tel. 0113-249631
tom@goesmarketing.nl 

Citymarketing en bureaumanagement
Marjan van de Vreugde
tel. 0113-249631
marjan@goesmarketing.nl

Ondernemersplatform (Stichting Binnenstad Goes)
Roland Goovers
tel. 06-12778011
roland@echtgoes.nl 

Start je winkel in Goes (Retailteam)
www.startjewinkelingoes.nl
Albert Boonman
tel. 0113-249736
albert@startjewinkelingoes.nl

Tom de Koning
tel. 0113-249631
tom@startjewinkelingoes.nl 

Wat doet Stichting Goes Marketing?

Goes is een fijne stad omringd door mooie dorpen, een leuke plek om te wonen of te bezoeken én een plaats waar het goed werken en ondernemen is. Het is belangrijk dat deze kwaliteiten van Goes zichtbaar zijn, want een goed imago en bekendheid helpen bij het enthousiast maken van nieuwe bewoners, bezoekers en ondernemers. De stad heeft hen nodig om te blijven bloeien. En dat is goed voor iedereen die er woont, werkt, onderneemt, recreëert of naar school, sportvereniging of het ziekenhuis gaat.

Wie zorgt ervoor dat iedereen weet hoe aangenaam het is in Goes?

In 2012 is de onafhankelijke Stichting Goes Marketing opgericht, waarin allerlei partijen vertegenwoordigd zijn. Samen zetten wij ons in om de (naams)bekendheid van Goes als woon- en werkstad te vergroten, zodat bedrijven en bewoners zich binden aan Goes en iedereen kan profiteren van het goede imago van Goes.

Hoe doen ze dat?

Op veel manieren laten wij nieuwe mensen en bedrijven kennismaken met Goes en zoeken hierbij zoveel mogelijk samenwerking met anderen. Zo maken wij brochures die horeca ondernemers meenemen naar vakantiebeurzen in binnen- en buitenland. Wij ontwikkelden het (beeld)merk Goesisgoes, dat breed ingezet wordt door allerlei partijen. Bovendien leveren wij persberichten, artikelen en materiaal over Goes aan media en zetten onze eigen social media gericht in om Goes op de kaart te zetten. We denken mee met en adviseren iedereen die vragen heeft over hoe hij of zij gebruik kan maken van Goes in de eigen marketing en promotie. Ook organiseert Goes Marketing een flink aantal succesvolle evenementen die de goede eigenschappen van Goes benadrukken, mensen uitnodigen om de stad te bezoeken en de nodige publiciteit opleveren. Enkele voorbeelden zijn Goes Kinderstad, Goes Modestad, GoesC en de kerstmarkt. En dit is nog maar een kleine greep uit wat we allemaal doen!

Wie betaalt dat?

Deze activiteiten kunnen wij doen omdat wij zowel financieel als in natura op brede schaal gesteund worden door tientallen grote en kleine sponsoren en subsidiegevers. Zij dragen niet alleen Goes een warm hart toe, maar zien ook de meerwaarde van goede naamsbekendheid van de stad waarin zij ondernemen. Samen zetten wij Goes op de kaart!

Het algemeen bestuur van Goes Marketing wordt gevormd door:

  • Loes Meeuwisse - Wethouder gemeente Goes (voorzitter)
  • Manfred Zurhorst - DRV
  • Marjan Francke - Theater de Mythe
  • Marco Visser - Ondernemers Organisatie Goes
  • Marco Rave - Ondernemers Contact Goes
  • Esther Timmerman - Horeca Goes
  • Jos van Esbroeck - Rabobank Oosterschelde 
  • Huber Rentmeester - ZLM Verzekeringen
  • Ambtelijk secretaris is Marjan van de Vreugde

Het bureau Citymarketing Goes is verantwoordelijk voor de uitvoering van de citymarketingactiviteiten van Goes en bestaat uit Tom de Koning (evenementen en citymarketing) en Marjan van de Vreugde (citymarketing en bureaumanagement).