Coronaproof wandelen & genieten in Goes, Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk

Vanaf zaterdag 27 februari heeft Stichting Goes Marketing samen met lokale horecaondernemers, een aantal leuke coronaproof wandelroutes uitgezet langs verschillende To-Go afhaalpunten in Goes, Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk.

Bij deze punten kunt u de To-Go wandelaanbieding kopen, dit is een speciaal samengesteld hapje en/of drankje voor u als wandelaar. De To-Go wandelaanbieding is geen volledige maaltijd en kan wisselen qua samenstelling.

De routes zijn vrij toegankelijk, er is geen vast begin of eindpunt. Daarnaast zijn de routes elke dag van de week te lopen, maar niet alle To-Go afhaalpunten zijn elke dag open. Bij elke route staan de openingstijden vermeld, kijk hier even goed naar voor vertrek.

Hou u tijdens de wandeling en bij de To-Go afhaalpunten altijd aan de richtlijnen van het RIVM, dit betekent 1.5 meter afstand houden en niet op pad gaan als u ziek bent of klachten hebt. Hoe gezellig het ook is, blijf niet langer dan nodig is en ga niet zitten op het terras. Vervolg na het afhalen van een drankje/hapje zo snel mogelijk uw wandeling. Kijk op www.rivm.nl voor de uitgebreide richtlijnen.

Wilt u als horecaondernemer ook meedoen met uw To-Go afhaalpunt op één van de wandelroutes, stuur dan een mailtje naar info@goesmarketing.nl

Wij wensen iedereen veel wandelplezier!

Goes ganzenstad

Binnenstaproute (Goese binnenstad) - duur: 1 uur tot 1.5 uur

Op deze route wandelt u langs en door de gezellige binnenstad van Goes en komt u langs de volgende To-Go afhaalpunten:

- Hotel & Brasserie Katoen (elke dag geopend van 09:00 tot 20:45)

- Marktzicht (geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 en op zondag van 13:00 tot 17:00)

- De Brass (geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 18:30)

- Brasserie de Bult (geopend op donderdag, vrijdag en zondag van 12:00 tot 19:00 en op zaterdag van 10:30 tot 19:00)

De route is rolstoel toegankelijk

De wandelroute is hier te downloaden

hollandse hoeve

Kinderstaproute (Goes) - duur: 1 uur tot 1.5 uur

Tijdens deze wandelroute ontdekt u de prachtige natuur van de Hollandse Hoeve en de gezelligheid van de Goese binnenstad. U komt daarbij langs de volgende To-Go afhaalpunten:

- Eeterij-Spelerij Vierlinden (elke dag geopend op maandag van 12:00 tot 16:00, dinsdag en donderdag van 13:45 tot 16:00, woensdag en vrijdag van 13:00 tot 16:00 en op zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00)

- Missie Applepie (geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00)

- Hotel & Brasserie Katoen (elke dag geopend van 09:00 tot 20:45)

De route is rolstoel toegankelijk

De wandelroute is hier te downloaden

WOlphaartsdijk

Buitenstaproute (Wolphaartsdijk) - duur: 1.5 tot 2 uur

Deze wandelroute brengt u langs het water van het Veerse Meer en door het mooie landschap rondom Wolphaartsdijk. U komt daarbij langs de volgende To-Go afhaalpunten:

- Herberg de Griffioen (geopend op maandag en woensdag van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 11:00 tot 15:00)

- Kreekes Vis & Resto (geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 19:00)

- De Meerkoet (geopend op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 20:00)

De Buitenstap en de Oosterschelderoute kunnen ook met de rolstoel gedaan worden maar dan met een korte omweg om een trap van en op de dijk te vermijden. Op de Buitenstaproute kom je een trap tegen bij Schelphoek waarbij je via de Muidenweg een alternatief hebt voor de trap.

De wandelroute is hier te downloaden

zeehonden

Oosterscheldestap route (Wilhelminadorp) - duur: 1.5 tot 2 uur

Op deze wandelroute ervaart u de prachtige natuur van het Nationaal Park Oosterschelde en de gezelligheid van het knusse Wilhelminadorp. U komt u langs de volgende To-Go afhaalpunten:

- Over De Kook (VANAF 6 MAART geopend op zaterdag en zondag van 14:00 tot 19:30 en op donderdag en vrijdag van 16:30 tot 19:30)

- Het Loze Vissertje (geopend op zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00)

De Oosterschelderoute kan ook met de rolstoel gedaan worden. Op de Oosterschelderoute kom je een trap tegen bij de Oosterscheldedijk. Het alternatief is om een deel van de route aan de binnenzijde van de dijk te volgen.

De wandelroute is hier te downloaden