Kerstmarkt

(Geannuleerd)

De voorgenomen data en tijden van Kerstmarkt Goes zijn: | zaterdag 12 december 2020 11.00-19.00 uur en zondag 13 december 2020 12.00-17.00 uur. Meer informatie over de kerstmarkt volgt binnenkort. Blijf op de hoogte door de website in de gaten te houden. 

Shoppen, food, entertainment en gezelligheid op Kerstmarkt Goes: de leukste manier om in kerststemming te komen!  Geniet van de thema's Dickens, living, muziek en food rondom de Grote Kerk in Goes. 

Kerstmarkt Goes en corona

Sinds 14 oktober 2020 gelden aangescherpte maatregelen om het corona virus tegen te gaan. Dit kan gevolgen hebben voor grotere evenementen als de Kerstmarkt. Via deze website houden we je op de hoogte!

kerstmarkt 1

Gezelligste kerstmarkt van Zeeland

De kerstmarkt in Goes is inmiddels uitgegroeid tot de gezelligste van Zeeland. Hier vind en beleef je alles dat het kerstgevoel compleet maakt. De kerstmarkt slingert rondom de Grote of Maria Magdalena Kerk. Ook in de Korte Kerkstraat staan tientallen leuke kramen met kerstartikelen, waaronder heerlijke fudge, olijfolie, chocolade, wijnen en Zeeuwse streekproducten.
Maar ook prachtige kaarsen, woon accessoires, kunst en sieraden. Rondom de Grote Kerk zijn er diverse muzikale optredens en theater acts in Dickens stijl.

Foto's 2019

kerstmarkt 2

Terug in de tijd

Musical-Vrienden, Heer Hendrik en diverse koren verrassen regelmatig met optredens en muziek. Naast dansende schoorsteenvegers, paraderen er dames en heren van stand. De kwakzalvers en schoenpoetsers proberen nog gauw een aardige duit te verdienen. De wasvrouwen zorgen dat alles met Kerst weer schoon in de kast hangt. Onder de maretak wordt gezoend en er is een gedekte Kersttafel waar iedereen kan aanschuiven voor het Kerstdiner. 

slot oostende Goes

Slot Oostende

Aangrenzend aan de kerstmarkt bevindt zich Slot Oostende. Slot Oostende is een historische plek, misschien wel de vroegst bebouwde plek van Goes. Het antieke slot met zijn rijke historie en fantastische sfeer is dé plek om even op te warmen met een lekker hapje en drankje. Ook is het mogelijk om een rondleiding of bierproeverij te boeken. meer informatie.

rondleiding

Rondleiding

Onder leiding van de enthousiaste gidsen van ’t Gilde de Bevelanden kun je deze zaterdag om 14.00 uur deelnemen aan rondleidingen door het hart van Goes met zijn historische panden. De rondleidingen zijn gratis en starten vanaf het VVV kantoor aan de Singelstraat 11 in Goes.

plattegrond

Routebeschrijving

Goes is een centraal gelegen stad in de provincie Zeeland. Goes is de enige stad op de eilanden Zuid- en Noord-Beveland en vervult daarom een centrumfunctie voor deze regio. Goes heeft een gezellig centrum met een grote markt omringt door een diversiteit aan horeca en winkels. Het aantal winkels in het monumentale winkelcentrum van Goes is te vergelijken met dat van een middelgrote stad. 

Per auto
Vanuit Roosendaal/Bergen op Zoom
Via de A58 rijdt u richting Middelburg/Vlissingen tot afrit Goes/Zierikzee. U houdt rechts aan en neemt direct afslag Goes de Poel. Aan het eind van deze afslag gaat u rechts af en ziet u Hotel Goes aan uw linkerzijde.

Vanuit Vlissingen/Middelburg
Via de A58 rijdt u richting Bergen op Zoom tot afrit Goes/Zierikzee. U houdt rechts aan en neemt direct afslag Goes de Poel. Aan het eind van deze afslag gaat u rechts af en ziet u Hotel Goes aan uw linkerzijde.

Vanuit Rotterdam/Zierikzee
Via de N59 neemt de aansluiting op de N256 richting Goes. U neemt de afslag Goes de Poel. Aan het eind van deze afslag gaat u rechts af en ziet u Hotel Goes aan uw linkerzijde.

Met het openbaar vervoer is Goes prima te bereiken door haar rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam. Daarnaast is Goes het knooppunt in het busdienstennet van Connexxion in Zeeland.
 

Alle parkeerinformatie klik hier

kerstmarkt 3

Deelnemen?

Interesse om deel te nemen? mail naar Ann van der Weel -  bureau@goesmarketing.nl 

Download hier uw deelname formulier

 

 

 

Kerstmarkt Arrangementen

Wilt u optimaal genieten van uw tijd op de kerstmarkt en in Goes? Verschillende hotels bieden u arrangementen, speciaal voor dit weekend! 

Hotel van der Valk Goes: meer informatie

Hotel Katoen: meer informatie

Hotel Terminus: meer informatie