Wonen

Alan Blok (22) werkt als DJ en draait in diverse clubs en op festivals in binnen- en buitenland, zoals Malta, Frankrijk, Bulgarije, Spanje, Oostenrijk en België. Zijn andere passie, naast muziek, zijn auto’s. Hij is dan ook regelmatig te vinden in de automotive-branche. Alan is een geboren en getogen Goesenaar. “Door mijn moeder ben ik hier terecht gekomen”, vertelt hij. “Zij heeft destijds besloten om in Goes te komen wonen.” Hij woont er graag: “Goes is niet te druk, maar ook niet te rustig. Er zit een mooie balans in. Zelf vind ik een rustige woonomgeving heerlijk. Wanneer ik bijvoorbeeld een nachtje in de Randstad draai, vind ik het altijd weer fijn om vanuit de drukte van de Randstad, het kalme Goes in te rijden.”

Rondje touren
Een bijzondere plek voor Alan is de Kattendijksedijk: “Dat is wel een plek waar ik vaak kom. Ik ga daar graag een rondje touren met de scooter, vaak met een of meer vrienden. Het is een aantrekkelijk tourweggetje met een fijn uitzicht.”

Alles wat je nodig hebt
Doordat hij al zijn hele leven in Goes woont, heeft hij Goes mee zien groeien in de loop der jaren: “Naar mijn mening heeft Goes alles wat je maar nodig hebt, plus extra’s! Met als voorbeeld de nieuwe fastfoodboulevard. Daar krijg ik toch wel een gezellig Randstad gevoel bij. Terwijl het nog geen 10 minuten van thuis vandaan is. En dat is nice!”