Route en parkeermogelijkheden

Goes is centraal gelegen in Zeeland, vanuit Goes ben je zo in Rotterdam, Breda, Antwerpen, Gent of aan het strand. Goes is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld met de trein. Station Goes ligt op de spoorroute Amsterdam - Roosendaal - Vlissingen, met elk half uur een trein in beide richtingen. Je vindt het station aan het Stationspark. Vanaf het station loop je in vijf minuten naar de binnenstad. meer info 

Parkeren

Bezoek je Goes met de auto, dan zijn er verschillende parkeermogelijkheden. We zetten ze hieronder op een rij. Op het kaartje onderaan de pagina vind je de genoemde locaties.

Transferium terrein Zeelandhallen met pendelbus
Vanaf het parkeerterrein bij de Zeelandhallen rijden pendelbussen om bezoekers voor slechts € ?,00 per persoon naar het centrum te brengen. Het parkeren op dit terrein kost € ?,00 per auto. 
Kaartjes kun je kopen bij de mobiele buitenkassa bij de entree van de Zeelandhallen. De bus rijdt iedere 20 minuten en brengt passagiers naar het centrum, halte Westwal. Hier kunnen passagiers ook weer opstappen. Vanaf de Westwal is het 2 minuten lopen naar de Grote Markt alwaar het hoofdpodium van de Roze Zaterdag te vinden is.

Parkeren in het centrum (vol=vol)
In het centrum van Goes zijn diverse parkeergelegenheden. Hier geldt betaald parkeren van maandag tot en met vrijdag  van 09.00 - 18.00 uur, op donderdag  tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur. Aan de meubelboulevard Marconi is het vanaf 15.00 gratis parkeren. Op zondagen en nationale feestdagen (Nieuwjaarsdag, beide Paasdagen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, beide Pinksterdagen en beide Kerstdagen) kun je op straat gratis parkeren. In de parkeergarage geldt op deze momenten het zondagstarief.

Altijd gratis parkeren
Gratis parkeren rondom het centrum kan op verschillende plaatsen:
Op het Stationspark (ten zuiden van het station).
Op het SGB terrein  aan de Albert Plesmanweg.
Aan het Geldeloozepad bij sportpark Het Schenge.
Bij het station Goes op het P+R terrein.

Hele dag parkeren voor  € 5,10
Op het Molenplein en het Hollandiaplein kost een dagkaart slechts € 5,10. Deze parkeerterreinen liggen ca. 5 minuten lopen van hartje centrum.

Parkeergarages in het centrum, achteraf betalen
Zorgeloos parkeren voor hetzelfde tarief als op straat. Dat kan in parkeergarage Centrum aan de Westwal (24 uur geopend). Je auto staat droog, je betaalt nooit teveel en loopt geen risico op een bekeuring. Parkeergarage Stadspoort ligt eveneens in het centrum. Deze is geopend tussen 06.30 en 22.30 uur en ook hier betaal je achteraf.

Betalen met mobiele telefoon
Bij alle betaalde parkeerplaatsen in Goes is het mogelijk om mobiel te parkeren via ParkmobilePark-LineYellowbrick en MyOrder.